Cazare la Hotel Aries

cazare la Hotel Aries Arieseni Vartop
exterior hotel aries

Vino la Arieseni , si cauta cazare la hotel Aries !
Ei bine, pentru o sedere placuta la Arieseni, nu este suficient doar sa vii aici si sa skiezi, ci conteaza mult, daca nu foarte mult, de unitatea de cazare pe care o alegi.In ultimii 20 de ani s-au construit o multime de unitati de cazare in aceasta zona, unele mai dotate decat altele, dar per ansamblu , toate unitatile nou construite sunt la nivelul asteptarilor turistilor, in asa fel ca perioada ta de cazare in arieseni, sa fie o amintire placuta. Veti gasi pensiuni in Arieseni si o multime de hoteluri in Arieseni. Daca doriti un loc de cazare placut, o alegere buna este noul hotel Aries, hotel cu suficiente camere cu un nivel de confort sporit.

hotel aries arieseni bihor
Camera Hotel Aries Vartop

Hotel Aries are 21 de camere cu pat matrimonial, 4 camere cu doua paturi single, 2 apartamente cu tot confortul, 3 camere cu pat matrimonial dotate cu cada cu jacuzzi (cate una la fiecare nivel), adica 64 de locuri in 30 de camere si in plus la parter hotelul are un restaurant destul de spatios cu 60 de locuri si cu o terasa inchisa cu inca 30 de locuri, asa ca doritorii de cazare in arieseni, sa aibe tot ce doresc. La restaurant se poate servi mancare calda dupa retetele bucatariei romanesti sau internationale.

Interior restaurant hotel Aries
Restaurant Hotel Aries Arieseni

Hotelul este amplasat ca si adresa administrativa in Comuna Nucet , sat vacanta Vartop, dar el faptic este amplasat pe culmea muntoasa de vizavi cu partia de ski, la o distanta de 200 de m de partie, distanta mica dupa o estimare matematica, dar destul de mare daca te gandesti ca ai de urcat vreo 80-100 de metri din sosea cu clapari si skiuri in spate. Daca este iarna va asteptam la ski in Vartop, iar daca este vara , va asteptam sa va bucurati de frumusetea muntilor Apuseni. Pentru cei care doresc cazare in Arieseni va recomandam site-urile cazarearieseni.info, sau cazarearieseni.ro, iar pentru cei care doresc cazare in Vartop, le recomandam cazarevartop.ro